One more time with feeling

One more time with feeling

One more time with feeling
16+

Опис

  • Рік: 2016
  • Країна:
  • У ролях:
  • Режисер:
  • Сценарій:

Єдиний додатковий показ у кінотеатрі «Київ» 23 грудня о 21-00

Після феноменального успіху фільму «One More Time With Feeling» та альбому «Skeleton Tree» від Nick Cave & The Bad Seeds у всьому світі, наступила довготривала пауза, ніяких додаткових показів, планів на дистрибуцію чи дат світового туру. З тою таємничістю, з якою фільм заявив про себе світу, з такою і зник з інформаційного поля. Ми раді повідомити про єдиний додатковий показ фільму у кінотеатрі «Київ» 23 грудня 2016.

Робота над шістнадцятим студійним альбомом Nick Cave & The Bad Seeds тривала з кінця 2014-го року на Retreat Studios у Брайтоні на тлі трагічних життєвих подій самого Ніка, який втратив 15-річного сина влітку 2015-го. Це змінило початкову концепцію фільму та перетворило його на глибоке занурення у почуття та переживання колективу та їхні музичні рефлексії. Переплетіння кольору та ЧБ, крихкості та життя у документально-наративній картині, сповненій магією Ніка Кейва та The Bad Seeds.

Andrew Dominik — голлівудський режисер австралійського походження, номінант Канн та премії «Оскар», режисер та сценарист таких фільмів, як «Погляд зсередини», «Як боязкий Роберт Форд убив Джесі Джеймса» та «Пограбування казино».

Серія показів фільму у містах України відбулась у вересні цього року, а світова прем'єра картини пройшла на одному з найпрестижніших фестивалів світу — Венеціанському кінофестивалі.

Фільм демонструється в форматі 2D з англійськими субтитрами

Коментарі

comments powered by Disqus
Всі дати

One more time with feeling

Всі дати

На жаль, немає сеансів по заданим умовам.