Борщ. Секретний інгредієнт

Борщ. Секретний інгредієнт
  • Жанр: документальний
  • Час: 1 година 20 хвилин
ЗА+

Опис

  • Рік: 2020
  • Країна: Україна
  • У ролях: Євген Клопотенко
  • Режисер: Дмитро Кочнев
  • Сценарій:

Який український борщ - справжній? На свинині, птиці, яловичині може таки на грибах? А як щодо квашеної капусти, а не свіжої і солоного томатного розсолу замість пасти? Буряк варити, запікати або квасити? Пробували рибний борщ? А з яблуками, сушеними грушами або чорносливом? - Євген Клопотенко відправився в подорож по всій Україні, щоб знайти секретні інгредієнти головної страви українців. Тарас Шевченко любив борщ на карасях, а в родині Івана Франка в блюдо завжди нарізали баклажан. На Полтавщині додають сушені груші, а на Київщині чорнослив. На Галичині колір борщу коричневий, а в Одесі помаранчевий. Борщ буде варитися високо в Карпатах і військової польової кухні під Бердянськом, в їдальні Чорнобильської АЕС і прямо в центрі Ужгорода, в резиденції сучасних художників і в гуцульському селі, в вишуканому львівському ресторані і в хатинці пасічника під кордоном з Білоруссю.

Коментарі

comments powered by Disqus
Всі дати

Борщ. Секретний інгредієнт

Всі дати

На жаль, немає сеансів по заданим умовам.