Короткий метр. Частина І / ОМКФ

Короткий метр. Частина І / ОМКФ

Опис

  • Рік:
  • Країна:
  • У ролях:
  • Режисер:
  • Сценарій:

Merry-Go-Round

Сомнамбулічний цирк Ribera & Velazquez запрошує всіх охочих на шоу Merry-Go-Round, де тіні, які втекли з платонівської печери обертають карусель у тумані катакомб.


NO! NO! NO!

Герої фільму – молоді жителі Харкова. Їхнє двадцятиріччя збіглося з початком війни на сусідньому Донбасі. ЛҐБТ-активістка та поетеса, fashion-модель, художники вуличних написів, творець експериментальної комп'ютерної гри — кожен з них займається творчістю або працює в креативному бізнесі, що є типовим для великого міста. Однак близькість до війни впливає на кожного з персонажів і їхню діяльность. Герої реагують і рефлексують політичні події через специфічні відносини з міським простором та реальністю соціальних медіа.


Do you like Derzhprom?

Естетика плину часу, летючі миші й вимираючі професії в одній з найзагадковіших будівель – харківському Держпромі.


Tomorrow you’ll definitely get better

Фільм цілком знятий на мобільний телефон. Хлопець і дівчина вирушають у подорож до невеликого українського міста Рівного. Але замість очікуваної пригоди на них чекає хвороба, жахлива погода за вікном і п'ять днів пошуків краси у світі, де з цією самою красою не все так уже й гаразд.


The Fall of Lenin

Іронійний документальний фільм про прощання з радянською епохою в Україні. Під час спіритичного сеансу з духом Леніна ми дізнаємося про наше минуле, теперішнє та майбутнє. Фільм показує розквіт та занепад ідолів, а також фантастичне загробне життя привидів історії. Стрічка наснажена ухваленими Верховною Радою України в 2015 році законами, що засуджують радянський тоталітарний режим та забороняють використання комуністичної символіки. А також тим, як впроваджуються ці закони.


Temporary

Концентрат із вихідних і буднів українського емігранта в Квебеку. Уривки життєвої філософії простих діаспорян, сіра рутина, корпоративні веселощі та інформаційні віруси. Рвані сюжети, зшиті долею звичайного працівника автосервісу, який завис над прірвою між двома континентами.


Коментарі

comments powered by Disqus
Всі дати

Короткий метр. Частина І / ОМКФ

Всі дати

На жаль, немає сеансів по заданим умовам.