Аааанімаційне божевілля

Аааанімаційне божевілля

Aаааnimation madness
  • Жанр: мультфільм, комедія
16+

Опис

  • Рік: 2017
  • Країна:
  • У ролях:
  • Режисер:
  • Сценарій:

Аааанімаційне божевілля від #KISFF у кінотеатрах Києва та України! Воно таке божевільне і таке анімаційне, що навіть важко підібрати слова… обійдемось без вже звичних «найкращі», «ексклюзивні», «унікальні», «вперше», «не можна пропустити» і т.д…. Вам не вистачило двох показів у Києві та в рамках KISFF, і ми вирішили влаштувати покази Аааанімаційного божевілля у Києві, Харкові, Одесі, Львові, Дніпрі та багатьох інших містах!

Але чи можливо взагалі описати справжнє божевілля? Його можна тільки пережити! Рефлексії на папері — це справа майстрів літературних жанрів, до яких ми себе не відносимо. А коли мова йде ще й про мистецтво візуальне, то нема сенсу витрачати ваш час на читання банальних слів! Запрошуємо всіх божевільних поціновувачів анімації, які бажають перевірити на собі новий метод терапії та трішки посміятися.

Цього року аж 13 анімаційних робіт буде представлено в програмі, зокрема стрічки з Німеччини, Великобританії, Бельгії, Угорщини, Швейцарії, Чехії, Естонії, Франції та України. Це далеко не ті мультики, до яких ми звикли в дитинстві чи по телебаченню, будьте впевнені! Учасники Канн, Берліну, Sundance та багатьох інших важливих форумів.

Фільми демонстрируются на мовою оригіналу з українськими субтитрами

Коментарі

comments powered by Disqus
Всі дати

Аааанімаційне божевілля

Всі дати

На жаль, немає сеансів по заданим умовам.